2017 beklædning,Ny liste! Kvinder og mænd
Forside ::  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Shipping bestemmes, og målvægten / volumen. Kontakt os for at beregne værdien. Udgifterne til transport og modtagerlandene i EU beregnes på grundlag af størrelsen af ​​pakken. Kontakt os venligst for et tilbud.

ordrebehandling
Alle bookinger fra mandag til fredag ​​(undtagen weekender og helligdage), vil blive sendt samme dag før 12:00. Efter denne tid, vil ordren være den første dag i arbejde. Kredit og sikkert altid vil blive sendt efter overførslen penge til banken. Tid er relativ og kan være sæsonen og / eller helligdage og anderledes.

levering
Det tager 5-10 dage, afhængigt af destinationen. EU-lande - fra Italien: Den europæiske transportpolitik tjeneste vejtransport (forsendelse) Express International. Leveringstid 3-5 dage afhængig af placering.

Vigtige tips:
Til hurtig og sikker levering til at bestemme destinationen korrekt. E så det er vigtigt, at du giver fuldstændige kontaktoplysninger såsom antal, størrelse, tilslutninger mv

Enhver forsinkelse adresse på tidspunktet for reservationen, fordi skodborg-mc.dk ufuldstændige eller utilstrækkelige og / eller tildelte opgaver. behandle ufuldstændige eller unøjagtige, for eventuelle omkostninger, som kunden vil blive opkrævet for opbevaring. Alt, hvad der bevæger sig i dalen er ansvarlige for eventuelle forsinkelser i leveringen ikke skyldes transportøren. Enhver forsinkelse vil ikke give køberen ret til at kræve erstatning.

Back